Saugumas ir taisyklės

Sveiki atvykę į mūsų drabužių tinklapį! Mes dedame visas pastangas užtikrinti jūsų privatumą ir saugumą. Ši saugumo politika aprašo, kaip renkame, naudojame, apdorojame ir saugome jūsų asmeninius duomenis, naudojant mūsų tinklapį.

Asmeniniai duomenys

Mes renkame tik tuos asmeninius duomenis, kurie yra būtini jums pasinaudoti mūsų paslaugomis. Tai gali apimti jūsų vardą, el. paštą, pristatymo adresą ir mokėjimo informaciją. Mes niekada nepardavinėsime, nepasidalinsime arba neatskleisime jūsų asmeninių duomenų tretiesiems asmenims be jūsų sutikimo.

Duomenų saugumas

Mes imamės įvairių saugumo priemonių, kad apsaugotume jūsų asmeninius duomenis nuo neteisėtos prieigos, praradimo, naudojimo ar atskleidimo. Mūsų svetainė yra šifruota, o mokėjimai yra apsaugoti aukščiausiais saugumo standartais.

Slapukai

Mes naudojame slapukus siekdami pagerinti jūsų naršymo patirtį mūsų tinklapyje. Jie padeda mums suprasti, kaip jūs naudojatės mūsų svetaine, ir tokiu būdu galime tobulinti mūsų paslaugas. Jūs galite bet kada nustatyti savo naršyklės nuostatas ir atsisakyti slapukų, tačiau tai gali turėti įtakos tinklapio veikimui.

Jūsų teisės

Jūs turite teisę peržiūrėti, koreguoti arba prašyti ištrinti savo asmeninius duomenis. Jei turite klausimų arba nusiskundimų dėl mūsų saugumo politikos, prašome susisiekti su mumis el. paštu madamabutikas@gmail.com.

Pakeitimai

Mes galime laiku keisti šią saugumo politiką, todėl rekomenduojame ją periodiškai peržiūrėti. Bet kokios esminės pakeitimų informacijos atnaujinimus paskelbsime šiame puslapyje.

Siuntimas

Pristatymai galimi visur! Prekių tiekimas vykdomas tik namų ūkiui įprastais kiekiais ir prekės tiekiamos tik galutiniams vartotojams į artimiausią paštomatą esantį netoli Jūsų.

Garantija

Jeigu pristatytos prekės turi defektų, Jūs turite teisę reikšti reikalavimus pagal įstatyminę garantiją. Ma'dama boutique nesuteikia jokių papildomų garantijų dėl defektų, išskyrus įstatymais numatytas teises.”

Siuntimo išlaidos

Užsakymų, kurių vertė 69,99€ ir daugiau, pristatymas yra nemokamas. Jei užsakymo vertė mažesnė, už kiekvieną užsakymą taikomas 2,99€ pristatymo mokestis.

Apmokėjimas

Apmokėjimą galima atlikti per PayPal, kredito kortele (MasterCard, Visa ir Maestro), „Google Pay“, „Apple Pay“ arba mokant mokėjimų kortele pristatymo metu. Už greitą apmokėjimą piniginių nuolaidų nėra. Mes pasiliekame teisę pageidaujamam pristatymui siūlyti tam tikrus apmokėjimo būdus, pvz., tik būdus, susijusius su atitinkamu kredito reitingu, kad sumažintume savo kredito riziką.

Apmokėjimas per PayPal

Jūs mokate tiesiogiai per savo PayPal sąskaitą. Pateikę savo užsakymą, Jūs būsite nukreiptas į PayPal užsakymo vertei apmokėti. Kai tik mūsų PayPal sąskaita yra informuojama apie Jūsų autorizaciją, priklausomai nuo prekėms nurodyto išsiuntimo laiko prasideda siuntimas. Po išsiuntimo nuo Jūsų PayPal sąskaitos, atskaičius galimas nuolaidas, kuponus ir t. t., bus nurašyta faktinė suma, kuriai išrašyta sąskaita. Prekių, kurios pagamintos pagal vartotojo nurodymus ar kurios yra aiškiai pritaikytos asmeninėms reikmėms, atveju nuo Jūsų PayPal sąskaitos faktinė suma, kuriai išrašyta sąskaita, atskaičius nuolaidas, kuponus ir t. t., nurašoma nedelsiant.

Apmokėjimas kredito kortele

Jūs apmokate iš karto užsakymo eigoje, suvesdami savo kredito kortelės duomenis. Po išsiuntimo nuo Jūsų kredito kortelės, atskaičius galimas nuolaidas, kuponus ir t. t., bus nurašyta faktinė suma, kuriai išrašyta sąskaita. Prekių, kurios pagamintos pagal vartotojo nurodymus ar kurios yra aiškiai pritaikytos asmeninėms reikmėms, atveju nuo Jūsų kredito kortelės faktinė suma, kuriai išrašyta sąskaita, atskaičius nuolaidas, kuponus ir t. t., nurašoma nedelsiant.

Apmokėjimas per „Apple Pay“

Mokate tiesiogiai per „Apple“ paskyrą. Pateikę užsakymą būsite nukreipti į „Apple“, kur galėsite patvirtinti užsakymo sumos mokėjimą. Kai tik būsime informuoti apie jūsų leidimą, prekė bus išsiųsta - priklausomai nuo nurodyto prekės pristatymo laiko. Priklausomai nuo „Apple Pay“ išsaugoto mokėjimo būdo, faktinė sąskaitos faktūros suma bus nurašyta iš karto po autorizavimo arba po išsiuntimo, atėmus visas nuolaidas, dovanų kuponus ir pan.